Detalii despre SERVICIUL DE CURATENIE GENERALA

Curățenia GENERALA profesională în Botoșani acoperă o gamă variată de servicii personalizate, menite să răspundă nevoilor diverse ale clienților noștri. În primul rând, oferim servicii de curățenie generală a locuințelor, care includ aspirarea și spălarea pardoselilor, curățarea suprafețelor de bucătărie și baie, ștergerea prafului și dezinfectarea zonelor de contact frecvent. Acest tip de curățenie este ideal pentru menținerea unui mediu sănătos și ordonat, recomandată să fie efectuată săptămânal sau bilunar.

Curățenia birourilor este esențială pentru asigurarea unui spațiu de lucru productiv și profesional. Serviciile noastre includ curățarea birourilor, sălilor de conferință, toaletelor și zonelor comune. Recomandăm efectuarea acestui tip de curățenie zilnic sau săptămânal, pentru a menține un mediu de lucru optim și a preveni acumularea de murdărie și bacterii. Utilizăm echipamente moderne și produse ecologice pentru a garanta igiena și confortul angajaților.

Curățenia după renovări este un serviciu specializat, destinat îndepărtării prafului, resturilor și a altor reziduuri rezultate în urma lucrărilor de construcție sau renovare. Echipa noastră este echipată cu unelte profesionale pentru a asigura o curățenie profundă și eficientă. Acest serviciu este esențial pentru a restaura spațiul la standarde de locuit sau de utilizare optimă.

Curățenia industrială este un serviciu complex, destinat halelor de producție, depozitelor și altor spații industriale. Acest tip de curățenie necesită echipamente specializate și produse de curățenie specifice pentru a îndepărta eficient murdăria industrială și a asigura un mediu de lucru sigur. Recomandăm efectuarea acestui serviciu în mod regulat, pentru a menține standardele de igienă și siguranță impuse de reglementările în vigoare.