Detalii despre SERVICIUL DE INTRETINERE CURATENIE

Curățenia periodică reprezintă o soluție flexibilă pentru întreținerea regulată a spațiilor, fie ele rezidențiale sau comerciale. Frecvența acestui serviciu poate varia de la lunar la trimestrial, în funcție de necesitățile clientului. Acest tip de curățenie ajută la păstrarea unui nivel constant de igienă și ordine, prevenind acumularea de murdărie pe termen lung.

În vederea obținerii unei oferte personalizate, vă recomandăm să pregătiți anumite informații esențiale. În primul rând, este util să ne furnizați dimensiunea exactă a spațiului care necesită curățenie. Aceasta poate include suprafața în metri pătrați, numărul de camere sau orice alt detaliu relevant. În al doilea rând, specificați tipul de servicii de curățenie dorite. Fie că aveți nevoie de curățenie generală, curățenie de întreținere sau curățenie după constructor, aceste detalii ne vor ajuta să vă oferim o ofertă precisă.

De asemenea, este important să menționați frecvența serviciilor de curățenie. Vă rugăm să indicați dacă aveți nevoie de servicii zilnice, săptămânale, lunare sau ocazionale. Dacă aveți cerințe speciale, cum ar fi utilizarea anumitor produse de curățenie sau curățenia unor zone specifice, vă rugăm să le comunicați în detaliu.